Augmented Reality (AR)

Hologrammer med verdi.


Vi i Pointmedia jobber med noen av de aller største industriaktørene i Norge. VR og AR gir muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige, uten å ta skade.

Vi bruker AR for markedsføring, industriarbeid, produksjon, utdanning, salg, presentasjoner og prototyper.

Se caser under...

WebAR

WebAR er nettbasert Augmented reality(AR)-opplevelser som lar deg oppleve AR via smarttelefonen uten behov for en ekstra app. Alt du trenger er en tilpasset URL som åpnes i en nettleser på smarttelefonen.
Les mer

Augmented Reality for Aker Solutions

Aker Solutions bruker AR for å få holografiske instruksjoner direkte på det fysiske produktet slik at de kan minimere feil og utføre jobben mer effektivt.

Fremtidens naturfagtime

Elevene på Åssiden skole reiser inn i solsystemet med Hololens. Med MR (Mixed Reality) får barna oppleve både den virkelige og den virtuelle verden.

SnapChat Lenses og filtere

Med over 2.5 millioner brukere av Snapchat i Norge er dette en god plattform for å spre ditt budskap raskt og effektivt. Vi produserer innhold som lenses og filtere til Snapchat og kan vise til at vi har produsert innhold som har blitt sett over 3.8 millioner ganger.

VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo