Møt vårt team

Vårt mål er å gjøre avanserte opplevelser enkelt og tilgjengelig for deg.

Jo Jørgen Stordal

CEO & Founder

Jo Jørgen Stordal har utdannelse i ledelse fra det norske forsvaret og jobbet  flere år som offiser. Han er gründeren bak Pointmedia som er den andre vellykkede start-upen.

Les mer

Pål Hieronimus Schou

COO

Pål har tidligere erfaring med eventer og kundeservice. Hans oppgave i Pointmedia er å fylle alle bedriftens hull og følge opp selskapets progresjon. Pål er en pliktoppfyllende person som jevnlig følger opp prosjekter og progresjonen til teammedlemmene.

Les mer

Anders Oneiros

CTO

Anders har siden en alder av 9 år vært en aktiv programmerer. Han begynte for fulgt å utvikle spill digitalt som tenåring og har siden brukt mye tid på å lære seg spilldesign og dykke dypere inn i programmering.

Les mer

Gina Martinsen

Salgssjef

Gina har solid erfaring fra ledelse, løsnings- og handelssalg, merkevarebygging, markedskommunikasjon, med vekt på service og kunderelasjoner.

Les mer

Filip Cubrilo

Lead Artist, 3D-artist og animatør innen Mediaproduksjon

Filip startet med 3D-design -og modellering i 2016 og har siden 2018 jobbet hardest mulig med å mestreferdigheter innen valgte felt.

Les mer

Christian Schlosser

Backend

Christian har en bachelor innen E-business fra Westerdals Oslo ACT. Med et sterkt ønske om å drive direkte med programmering gikk han videre med å ta en mastergrad i Applied Computer Science.

Les mer

Kay Andre Hansen

Lead Technical Artist

Kay er en selvlært 3D-eiendomsskaper som startet for fullt med 3D i 2000 grunnet hans interesse for spill.

Les mer

Christer Nyheim

Utvikler

Christer har en bachelor fra Nord Universitet innen Spill – og opplevelsesteknologi fra 2018. Dette har gitt han en vid forståelse for utvikling, Unity og dypere innsikt i grunnleggende regler innenforprogrammering.

Les mer

Thalia Gellerstedt

Markedssjef

Thalia har fra tidligere erfaring som Assisterende butikksjef og Visual Merchandiser. For øyeblikket tar hun en Bachelor i Digitalisering og Økonomi med Digital Markedsføring som spesialfelt.

Les mer
Vårt team

Organisk og pustende.

En arbeidplass som lar deg vokse individuelt, så vel som i team.
Pointmedia består av mennesker med ulike kvaliteter som styrker hverandre på forskjellige områder. Teamet har en flytende kommunikasjon hvor alle jobber for å nå målet på best mulig måte. Vi hjelper hverandre der det er behov og prøver å få frem det beste i hver kollega. Pointmedia har som felles mål å levere en brukervennlig opplevelse som gir langvarige inntrykk og kunnskap for forbrukeren.

Pointmedia er eid av Magari Venture, der vi er sammen med ProntoTV og Bravo, som en del av den digital utviklingen.

VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din melding!
Oisann, her gikk noe galt! Prøv på nytt før du sender melding.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo