Remote Support

5 grunner som gjør HMT-1Z1 til den beste enheten for olje og gass

Olje -og gassrigger er noen av verdens farligste arbeidsplasser. Sikkerheten kan være vanskelig å ivareta og arbeiderne føler bokstavelig (og billedlig) talt varmen fra brennbare væsker, gasser, damp og brennbart støv hver dag. Alt utstyr som brukes i disse farlige sonene lages på en spesiell måte for å kunne eliminere risikoen for eksplosjoner eller brannfarlige situasjoner. Utstyr som kan brukes i disse miljøene skal være kvalifisert som sikre. På arbeidsplasser som en rigg, kan det være behov for verktøy som kan forbedre produktiviteten og samtidig bevare bevisstheten rundt situasjonen i feltet. Med HMT-1Z1 skal teknikere ha alle fordelene de trenger.

Så hvorfor du bør velge HMT-1Z1 til din bedrift?


1. Den eneste trygge datamaskinen i sin klasse

HMT-1Z1 er det eneste verktøyet som er godkjent for ATEX sone 1, IECEx sone 1 og CSA C1-D1. Disse betegnelsene indikerer farlige miljøer der eksplosive gasser kan forekomme under normale arbeidsforhold.

2. Smartbrillen er laget for farlige miljøer

Enheten fra Real Wear skal være designet for å sette fokus på den virkelige verdenen først og det digitale i den andre. Dette skiller seg ut fra andre headsets. I en studie utført ved Universitetet i Marquette reduserte ikke HMT-1 (brillen designet for annen type industri) blunkehastigheten hos de ansatte i felt, sammenlignet med en mer oppslukende AR-løsning. Grunnen til at dette er positiv er fordi jo lavere blunkefrekvensen er, desto mindre risiko for å belaste øyet. Ved høyere tall kan det redusere situasjonsbevisstheten.

3. Smartbrillen kan forbedre produktivitet og bevissthet i farlige omgivelser

Real Wear-enheten skal kunne forbedre produktiviteten samtidig som situasjonsbevisstheten oppretholdes hos teknikere som bærer utstyret. Verktøyet kan også brukes for å kunne redusere reisekostnader ved at eksperter hjelper arbeidere der de befinner seg. Gjennom vår løsning Remote Support sendes kommunikasjonen gjennom en kryptert servert direkte ut i felt. Med HMT-1Z1 er hjelpen bare noen talekommandoer unna.

eksempler på situasjoner med smartbrillen

4. Batteritid som betyr noe

Verktøyet har et langvarig batteri som kan vare hele skiftet. Dette betyr at den kan holde mellom 10 - 12 timer uten behov for lading. Dette kan gjøre enheten til det perfekte feltverktøyet for teknikere og arbeidere i farlige soner.

5. Mer enn et nettbrett, bedre enn en datamaskin


HMT-1Z1 er et headset som kan være like praktisk som et nettbrett, men mer robust enn en datamaskin. Gjennom stemmeaktivering kan arbeideren komme kjapt i gang på noen minutter. Enheten er lett og skaper derfor ikke skaper ubehag under arbeidsdagen. Den kan bestilles med hjelpfeste, pannebånd m.m for ekstra komfort. HMT-1Z1 er en komplett maskinvare -og programvareløsning.


Enheten er robust og klart til å gjøre jobben den er laget for!

VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din melding!
Oisann, her gikk noe galt! Prøv på nytt før du sender melding.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo