Augmentet Reality

Hologrammer visualisert i AR løfter salget

Block Watne, Igland Garasje og Mesterhus har tatt i bruk Pointmedia sin AR-teknologi på mobil og nettbrett.

Augmented Reality for å visualisere hologrammer

AR gjør det mulig å vise 3D av et produkt som et hologram, kun ved hjelp av mobil eller nettbrett. Når hologrammet først er utplassert, vil kunden din kunne bevege seg frem, tilbake, rundt og inn i selve hologrammet, som fortsatt står akkurat der man satte det.


Fra spillteknologi

Ved hjelp av spillteknologi løfter vi både opplevelsen og kvaliteten opp på et nivå som ikke før har vært mulig.

Nå vil den potensielle kjøpere av ditt produkt kunne prøve det holografisk hjemme via sin egen mobil eller nettbrett. Kjøperen ser hvordan produktet vil se ut samsvart med omgivelsene og man forstår hvor stort eller lite det produktet er. Dette gjør kjøpsprosessen både raskere og tryggere i forhold til andre kanaler.

SE OM STOLEN PASSER, SÅ KJØP!
NÅR VI VET DELEN PASSER, KAN DETTE BESTILLES DIREKTE PÅ NETT
ER DETTE HUSET NOE FOR MEG?

AR-brille teknologi i mobilen

De aller fleste mobiler og nettbrett produsert etter 2015/16 kan benyttes til AR. Pointmedia står bak AR-appen og rammeverket Holopipe som i dag benyttes i industrien, næringslivet og utdanning, både på mobil og i AR-briller. Vi har nå tatt den kraftige AR-teknologien fra holografiske briller og overført til mobil og nettbrett iOs og Android) Med vårt rammeverket kan vi raskt levere din skreddersydde AR-applikasjoner, der du enkelt fra web (pc/mac) kan administrere alle hologrammene i applikasjonen i sanntid.


Rimelig og raskt

Siden vi allerede har ferdigutviklet hele systemet er det enkelt, raskt og billig for våre kunder å komme i gang med egne AR-løsningene.


VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din melding!
Oisann, her gikk noe galt! Prøv på nytt før du sender melding.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo