Remote Support

Vanntette smartbriller: Vuzix M400

Jo mer bransjer lærer om smartbriller desto mer nysgjerrige blir de. Dette er et verktøy som kan øke produktiviteten, hastigheten og effektiviteten hos brukeren i flere miljøer. Brillen er fullt operativ etter å ha vært 30 minutter under 2 meter vann og setter en målestokk for dagens industrier. I dagens situasjon er også sterilisering av verktøyet viktig etter bruk og veldig enkelt.

Med tiden som kommer kan smartbriller bli et fast supplement hos mange bedrifter og siden de er klassifisert under IP67 er teknologien sikrere enn noen gang.

Demonstrasjon av Vuzix M400 av vår CEO Jo Jørgen Stordal

Verktøyet som tar industriene med storm

Kvaliteten på smartbrillene er allerede gode, men vil fortsette å utvikles i takt med industriens omfavnelse av produktet. Med stemmekontroll kan brukerens tilbys en «heads-up» skjerm som gjør hendene frie for enhver oppgave brukeren står ovenfor.  Vuzix M400 kan gjøre hverdagen enklere på disse områdene:

Sikkerhet: ved bruk av ansiktsgjenkjennelsesprogram kan bruken av Vuzix M400 være tryggere enn tidligere.

Legetimer: Under pandemien kan smartbriller beskytte samfunnets mest sårbare borgere. Gjennom Vuzix M400 kan helsepersonell eller omsorgspersoner strømme live til medisinsk personell.

Feltarbeid: Gjennom smartbrillen kan feltarbeidere motta informasjon og veiledning på stedet. Brukeren av verktøyet kan også ta et bilde av situasjonen og sende direkte til support om det skulle oppstå usikkerhet.

Varehus: Ved hjelp av visuelle instrukser kan smartbrillen øke effektivitene og hastigheten hos varehus. Dette kan gjøre det lettere å kartlegge arbeidsplasser.

Med smartbriller er de med meg gjennom arbeidsprosessen og ser det samme og hører det samme som jeg gjør. - Jo Jørgen Stordal, CEO Pointmedia

En god investering for deg og dine ansatte

Etterhvert som smartbrillen vil innta flere arbeidsplasser, kan teknologien bli mer sofistikert. Dette har muligens allerede skjedd, siden pandemien tvinger selskaper til å utforske nye løsninger og teknologier for å opprettholde sosiale distaniseringstiltak. Den beste veien å gå? Innovasjon. Selv uten COVID-19 er smartbriller et verktøy som har kommet for å bli og kan bli et fast inventar i flere bransjer som medisin til produksjon. Verktøy gir en «hands-free» fordel som kan være vanskelig å slå, god holdbarhet og er rustet til å tåle ethvert klima den kommer over. En enklere arbeidshverdag venter, hvorfor ikke gripe tak i den nå?  

VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din melding!
Oisann, her gikk noe galt! Prøv på nytt før du sender melding.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo