Gina Martinsen

Salgssjef

Gina har solid erfaring fra ledelse, løsnings- og handelssalg, merkevarebygging, markedskommunikasjon, med vekt på service og kunderelasjoner.

Styrken til Gina ligger i å se helheten og sammenhengen i kundens utfordringer, samtidig som hun elsker det nyskapende. Hun har ledet en rekke store salgsprosesser, hvor hovedfokuset har vært å bygge bro mellom ulike fagmiljøer. Dette leder til at man oppnår en automatisering m.h.t. solid og god kundeopplevelse, allerede fra første innsalgsmøte. Som leder er Gina opptatt av å løfte sine medarbeidere slik at de skal nå sine mål. Hun ønsker å finne frem ferdigheter og personlige egenskaper som de ennå ikke er klar over og la dette utvikle seg til sitt fulle potensial.

Gina brenner for at sine ansatte kan få stråle i sitt rette element. Hun er kjent for å være full av energi, initiativrik, uredd, direkte, omsorgsfull og en person som speiler alle typer situasjoner, slik at man kan få den positive fremtidsrettede IT-verden til å vokse og gro.

VR & AR gir oss muligheten til å øve på ting som potensielt er livsfarlige. Med VR og AR kan man øve mange ganger, uten risiko.

Arne Øgård
Head of education and publishing at Nelfo
Kom i kontakt

Vi er her for å hjelpe deg.

Send oss en melding.

 Vi svarer vanligvis innen en time på arbeidsdager.
Takk for din henvendelse. Vi har mottatt din melding!
Oisann, her gikk noe galt! Prøv på nytt før du sender melding.

Besøk oss

Grev Wedels Plass 9, Oslo